Jeugdgroepen 10-16 jaar: Vrijdag 16.10-17.10uur

Jeugdgroepen 16-21 jaar: Vrijdag 17.15-18.15uur

Op de vrijdagmiddag is er specifiek voor de jeugd een loopgroep. In twee leeftijdscategorieën zal er een uur getraind worden vanaf het sportpark Den Elshof te Groenlo.

De trainingen zullen gevarieerd zijn waarbij er veel aandacht is voor looptechniek en conditie opbouw, waarbij eventueel toegewerkt wordt naar een bepaalde wedstrijd of hardloop evenement. Dit gebeurt mede door spelvormen, intervaltrainingen, bootacamp onderdelen en waarbij vooral loopplezier bovenaan staat.

De trainingen starten vanaf sportpark Den Elshof, waar we gebruik maken van enkele faciliteiten die de voetbalclub  sv Grol te bieden heeft. De looptrainingen kunnen zowel plaatsvinden op het sportpark alsmede op de openbare weg.

Na aanmelding kun je een aantal trainingen proefdraaien alvorens lid te worden van de jeugdloopgroep. De loopgroep zal als een zelfstandige vereniging functioneren en zal altijd begeleidt worden door deskundige en gediplomeerde trainers.

Loop je al wel eens voor jezelf of je wilt wel graag beginnen; dan ben je bij de Run&BFit jeugdloopgroep van harte welkom. Meld je snel aan.

RUN & HAVE FUN

Header1