BFit4Business

 In Nieuws

“Buiten sporten; het is net werk!!”

Sportend naar een goed lopend bedrijf

Al trainend een goed netwerk opbouwen met BFit4Business!

 

Buiten sporten wordt steeds populairder. Vaak wordt er nog gedacht dat het een sport is die je individueel uitvoert. Helemaal ten onrechte;  vindt Run&BFit. Waarom zou je jouw sociale of professionele kring niet kunnen uitbreiden door samen sportief bezig te zijn. Run&BFit combineert het buiten sporten met het zakelijk netwerken onder de noemer BFit4Business.

Door op aantrekkelijke en agenda vriendelijke tijden te trainen is er voldoende ruimte om te netwerken. Zo bouw je al lopend aan je conditie en aan je netwerk.

 

Wees welkom

Bij BFit4business ben je welkom ongeacht je ervaring. Ervaar als sporter het plezier van een netwerktraining.  Laat je al sportend zakelijk inspireren!

 

Met een gezond netwerk gaat het zakelijk een stuk makkelijker lopen!!

 

BFit4Business in Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is er i.s.m. de Hamalandhal op donderdagmorgen een netwerktraining. De start van de training zal zijn om 7.00 uur. De inhoud van de trainingen is zo ingevuld dat we gezamenlijk in 45 minuten aan de slag gaan met hardlopen, cöordinatie en core stability oefeningen waarin o.a. samenwerken en plezier voorop staan. Na een douche is er een gezamenlijk ontbijt waarna eenieder om circa  8.30 uur fris aan het werk kan.
De kosten voor de training en het uitgebreid ontbijt betreffen €10,- per donderdagochtend.

                   

Belangstelling:
Heeft U belangstelling om deel te nemen stuur dan een bericht naar info@run-bfit.nl of een telefoontje naar 06-51113531 is voldoende en u ontvangt nadere informatie.

Met sportieve groet,

 

Christian Reinders                                                                Loes Lageschaar

06-51113531                                                                           0544-769011
info@run-bfit.nl                                                                    info@hamalandhal.nl
www.run-bfit.nl

Recent Posts